logo
0

RAZPOLOŽLJIVOST

NA ZALOGI - TAKOJ ZA ODPRAVO
Tako označeni izdelki so fizično na zalogi v našem distribucijskem skladišču. V primeru naročila do 13:30 bomo to pošiljko odposlali še isti dan.
Dostavno podjetje DPD vam dostavi pošiljko na naslov, ki ste ga navedli: če je naročilo oddano do 13.30h na delovni dan, bo blago dostavljeno v roku 4-5 delovnih dni. Na dan dostave boste prejeli informacije o dostavi (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Dostava po pošti na vaš izbran naslov (ročno dostavljen paket): v primeru naročila do 13:30h na delovni dan bo blago dostavljeno po pošti v roku 4-5 delovnih dni. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

IZDELEK JE V PRIPRAVLJALNEM SKLADIŠČU
Glede na našo razpoložljivost imamo zaloge v našem stranskem skladišču, od koder bomo izdelek poslali v naše distribucijsko skladišče, iz katerega vam bomo odpremili pošiljko preko prevozniških podjetij. Izdelek bo odpremljenv roku 4-5 dni po prijemu narčila in pri vsakem izdelku je naveden datum dobave.

PRODANO
Ta izdelek trenutno ni na zalogi pri nas ali pri katerem koli dobavitelju.

Informacije: Prosimo upoštevajte, da v izjemnih primerih lahko pošiljka zamuja 1 delovni dan zaradi prekomernega polnjenja zmogljivosti skladišča.
Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.