logo
0

Kdo smo

Spoštovani kupec,
Dobrodošli na naši strani, na kateri boste izvedeli nekaj o nas. Veseli nas, da si želite izvedeti, kako smo začeli našo pot.
Smo trgovsko podjetje z široko izbiro blaga na področju fotografije, elektronike in malih gospodinjskih aparatov vodilnih svetovnih proizvajalcev. Zahvaljujoč prizadevanjem za prodajo blaga po najugodnejših cenah smo na evropskem trgu že od leta 2011.
V preteklih letih smo začeli s prodajo preko spletnih trgovin po Evropi. Velik poudarek namenjamo varnemu in zaupanja vrednem nakupovanju, zato tudi gradimo mednarodno ekipo za območje strank s kontaktno osebo v vaši državi, katera govori vaš jezik,je usposobljena za odgovore na vsa vaša vprašanja, zahteve in potrebe.
Český velkoobchod s.r.o.
Albatrosova 286, 252 42
Jesenice u Prahy
Češka Republika
Generalni direktor / CEO
Vítězslav Dužík
info@digiexpert.si

Foto 1

 

Foto 1

INFORMÁCIÓ: Email: info@digiexpert.si
Pomoč strankam je na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ob delovnih dneh.
Poslovni register:
Podjetje je vpisano v trgovski register občinskega sodišča v Pragi, oddelek C, vložek 177668., HRB 24823694
Registrirano v poslovnem registru okrajnega sodišča. Številka gospodarskega registra HRA, ki ga zastopa osebno odgovorni družbenik, ki ga zastopa direktor Vítězslav Dužík. Vpisano v poslovni register okrajnega sodišča Številka gospodarskega registra HRB.
 

Varno nakupovanje

Spletno trgovino Digiexpert.SI upravlja naše podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami in na tisoče zadovoljnih strank. Nakupovalno izkušnjo lahko preverite pri resničnih strankah, katere so že opravile nakup pri nas.

Oznaka zaupanja E-Commerce Europe

Ecommerce Europe Trustmark vas bo zaščitil pri nakupovanju prek spletne trgovine v drugih državi EU. Če na spletnem mestu, ki ga obiščete, vidite logotip Ecommerce Europe Trustmark, to pomeni, da je spletna trgovina zavezana trgovanju v skladu s kodeksom Ecommerce Europe Trustmark, ki zagotavlja etične standarde na digitalnem trgu. Ecommerce Europe Trustmark združuje nacionalna združenja za spletno trgovino v državah Evropske unije.

CERTIFIED SHOP

Naša spletna trgovina je član CERTIFIED SHOP® je simbol varnega spletnega nakupovanja. Zanesljivim trgovcem podeljujemo oznako zaupanja, potrošnikom pa omogočamo, da si pred nakupom ogledajo oceno spletne trgovine in preberejo mnenja kupcev. Neodvisna institucija Shopper's Mind podeljuje oznako Certified Shop najzanesljivejšim spletnim trgovinam in obenem zagotavlja varen nakup.
Odgovornost za lastno vsebino
Odgovorni smo za lastno vsebino, ki jo damo na voljo za uporabo v skladu s splošnimi zakoni. Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za popolnost, uredniške ali tehnične napake, opustitve itd. ali pravilnost informacij na tej spletni strani. Odgovornost za vsebino na spletnih mestih tretjih oseb Reference prek povezav na vsebino spletnih strani tretjih oseb so samo za vašo informacijo. Odgovornost za to zunanjo vsebino nosi izključno ponudnik, ki to vsebino posreduje na povezani spletni strani. Pred namestitvijo ustrezne povezave so bile preverjene internetne ponudbe tretjih oseb. Vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za popolnost in pravilnost informacij za referenco ali povezavo; zlasti vsebino te spletne strani lahko kadar koli spremenimo brez naše vednosti. Če izvemo za zakonske kršitve na straneh, do katerih smo na našem spletnem mestu postavili povezavo, bomo to povezavo nemudoma odstranili.
Sprememba podanih informacij
Pridržujemo si pravico do spremembe, dodajanja ali odstranitve posredovanih informacij brez predhodnega obvestila. Avtorske pravice Oblikovanje ponudbe in vsebina sta avtorsko zaščitena. To velja zlasti za besedila, slike, grafike, zvočne, video ali animacijske datoteke, vključno z njihovo razporeditvijo na posameznih internetnih straneh. Ponatis in ocenjevanje sporočil za javnost je dovoljeno, če je naveden vir. Poleg tega lahko objava (tudi na internetu), obdelava ali komercialna uporaba vse vsebine (ali njenih delov) poteka le z našim predhodnim pisnim dovoljenjem.
Alternativno reševanje sporov:
Evropska komisija zagotavlja platformo za izvensodno spletno reševanje sporov (OS platforma), ki je na voljo na ec.europa.eu.
Naša mreža maloprodajnih e-trgovin raste vsako leto. Danes nas lahko najdete v:

Foto 1

Prague, Czech Republic
Františka Diviše 944/1, 104 00
MO-FR 07:30-19:00
Contact: +420 722 093 063
You will talk with: Zdeňka Váňová

Foto 2

Bratislava, Slovakia
MO-FR 08:00-16:00
Email: info@digital24.sk

Foto 2

Budapest, Hungary
Email: info@digiexpert.hu
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Bucharest, Romania
Email: info@digiexpert.ro
MO-FR 08:00-16:30 (local 09:00-17:30)

Foto 2

Sofia, Bulgaria
Email: info@digiexpert.bg
MO-FR 09:00-17:30
Customer service: +359 877 434 266
You will talk with: Kristina Pesheva

Foto 2

Warsaw, Poland
Email: info@digiexpert.pl
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Berlin, Germany
Email: info@digiexpert.de
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Wienn, Austria
Email: info@digiexpert.at
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Ljubljana, Slovenia
Email: info@digiexpert.si
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2

Paris, France
Email: info@digiexpert.fr
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Athens, Greece
Email: info@digiexpert.gr
MO-FR 09:00-17:30

Foto 1

Roma, Italy
Email: info@digiexpert.it
MO-FR 08:00-16:00

Foto 2

Zagreb, Croatia
Email: info@digiexpert.hr
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2