logo
0

KONTAKT

Foto 2

Digiexpert.si

Email: info@digiexpert.si
MO-FR 08:00-16:30

Foto 2

 
     
Iz tehničnih razlogov info telefon ne deluje, vsa vprašanja pošljite po e-pošti.
Vaša naročila pošiljamo iz naših skladišč v:

Foto 1

Foto 1

 

Varno nakupovanje

Spletno trgovino Digiexpert.SI upravlja naše podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami in na tisoče zadovoljnih strank. Nakupovalno izkušnjo lahko preverite pri resničnih strankah, katere so že opravile nakup pri nas.

Oznaka zaupanja E-Commerce Europe

Ecommerce Europe Trustmark vas bo zaščitil pri nakupovanju prek spletne trgovine v drugih državi EU. Če na spletnem mestu, ki ga obiščete, vidite logotip Ecommerce Europe Trustmark, to pomeni, da je spletna trgovina zavezana trgovanju v skladu s kodeksom Ecommerce Europe Trustmark, ki zagotavlja etične standarde na digitalnem trgu. Ecommerce Europe Trustmark združuje nacionalna združenja za spletno trgovino v državah Evropske unije.

CERTIFIED SHOP

Naša spletna trgovina je član CERTIFIED SHOP® je simbol varnega spletnega nakupovanja. Zanesljivim trgovcem podeljujemo oznako zaupanja, potrošnikom pa omogočamo, da si pred nakupom ogledajo oceno spletne trgovine in preberejo mnenja kupcev. Neodvisna institucija Shopper's Mind podeljuje oznako Certified Shop najzanesljivejšim spletnim trgovinam in obenem zagotavlja varen nakup.
Český velkoobchod s.r.o.
Albatrosova 286, 252 42
Jesenice u Prahy
Češka Republika
Generalni direktor / CEO
Vítězslav Dužík
info@digiexpert.si
DDV ID številka: SI39526739
DDV EU: CZ24823694
Davčna številka podjetja: 24823694
Registrirano v trgovskem registru, ki ga vodi okrožno sodišče v Pragi, oddelek C, datoteka 177668