Main page / Razpoložljivost

Razpoložljivost

NA ZALOGI - TAKOJ NA ODPRAVO
Tako označeni izdelki so fizično na zalogi v našem distribucijskem skladišču. V primeru naročila v roku do 13:30 ur bomo to pošiljko posredovali za odpravo na ta dan.

Dostava PPL na naslov, ki ga navedete: če je naročilo opravljeno do 13.30 v delovnih dneh , blago bo dostavila družba v 2-3 dneh. Na dan dostave boste prejeli podatke o dobavi (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Dostava po pošti na vaš določen naslov (ročno dostavljen paket): v primeru naročila v roku do 13:30 ur v delovnih dneh bo blago dostavljeno po pošti v 2-3 dneh. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Mesta za osebni prevzem: če je naročilo opravljeno v času do 13:30 ur v delovnih dneh, je blago pripravljeno za prevzem v 3-4 dneh. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS). Preden ko boste obiskali mesto za osebni prevzem, prosimo, počakajte na e-poštno ali telefonsko potrditev. 

IZDELEK JE V PRIPRAVLJALNEM SKLADIŠČU
Glede na našo razpoložljivost imamo zaloge v našem stranskem skladišču, od koder bomo izdelek poslali v naše distribucijsko skladišče, iz katerega vam bomo odpremili pošiljko prek ladjarsko podjetje. Lahko tudi izdelek prevzemete iz našega skladišča ali mestu za osebni prevzem omrežja Uloženka. Izdelek bo odpremljen v roku 2-3 dni po prejemu naročila, nato pa bo takoj odpremljen. Za vsak izdelek je naveden datum dobave. 

PRODANO
Ta izdelek trenutno ni na zalogi pri nas ali pri katerem koli dobavitelju. 

Informacije: Prosimo da upoštevate, da se v izjemnih primerih lahko pošiljka zamuja za 1 delovni dan zaradi prekomernega polnjenja zmogljivosti skladišča. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Why with us

Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.