logo
0

RAZPOLOŽLJIVOST

NA ZALOGI - TAKOJ ZA ODPRAVO
Tako označeni izdelki so fizično na zalogi v našem distribucijskem skladišču. V primeru naročila do 13:30 bomo to pošiljko odposlali še isti dan.
Dostavno podjetje DPD vam dostavi pošiljko na naslov, ki ste ga navedli: če je naročilo oddano do 13.30 na delovni dan, bo blago dostavljeno v roku 2 delovnih dni. Na dan dostave boste prejeli informacije o dostavi (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Dostava po pošti na vaš izbran naslov (ročno dostavljen paket): v primeru naročila do 13:30 na delovni dan bo blago dostavljeno po pošti v roku 2 delovnih dni. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Mesta za osebni prevzem: če je naročilo oddano v času do 13:30 na delovni dan, je blago pripravljeno za prevzem v roku 2 delovnih dni. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS). Preden ko boste obiskali mesto za osebni prevzem, prosimo, počakajte na e-poštno ali telefonsko potrditev.

IZDELEK JE V PRIPRAVLJALNEM SKLADIŠČU
Glede na našo razpoložljivost imamo zaloge v našem stranskem skladišču, od koder bomo izdelek poslali v naše distribucijsko skladišče, iz katerega vam bomo odpremili pošiljko preko prevozniških podjetij. Izdelek lahko tudi prevzamete iz našega skladišča ali na mestu za osebni prevzem podjetja Uloženka. Izdelek bo odpremljen v roku 2 dni po prejemu naročila, nato pa bo takoj odpremljen. Pri vsakem izdelku je naveden datum dobave.

PRODANO
Ta izdelek trenutno ni na zalogi pri nas ali pri katerem koli dobavitelju.

Informacije: Prosimo upoštevajte, da v izjemnih primerih lahko pošiljka zamuja1 delovni dan zaradi prekomernega polnjenja zmogljivosti skladišča.
Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.