logo
0

RAZPOLOŽLJIVOST

NA ZALOGI - TAKOJ ZA POSLAT
Tako označeni izdelki so fizično na zalogi v našem distribucijskem skladišču. V primeru naročila v roku do 13:30 ure bomo to pošiljko odposlali še isti dan.
Dostavno podjetje DPD vam dostavi pošiljko na naslov ki ste ga navedli: če je naročilo oddano do 13.30 v delovnih dneh, blago bo dostavljeno v roku 2 delovnih dni. Na dan dostave boste prejeli informacije o dostavi (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Dostava po pošti na vaš določen naslov (ročno dostavljen paket): v primeru naročila v roku do 13:30 ure v delovnih dneh bo blago dostavljeno po pošti v roku 2 delovnih dni. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS).

Mesta za osebni prevzem: če je naročilo oddano v času do 13:30 ure v delovnih dneh, je blago pripravljeno za prevzem v roku 2 delovnih dni. (prejeli boste elektronsko pošto in SMS). Preden ko boste obiskali mesto za osebni prevzem, prosimo, počakajte na e-poštno ali telefonsko potrditev.

IZDELEK JE V PRIPRAVLJALNEM SKLADIŠČU
Glede na našo razpoložljivost imamo zaloge v našem stranskem skladišču, od koder bomo izdelek poslali v naše distribucijsko skladišče, iz katerega vam bomo odpremili pošiljko preko prevozniških podjetij. Lahko tudi izdelek prevzemete iz našega skladišča ali mestu za osebni prevzem podjetja Uloženka. Izdelek bo odpremljen v roku 2 dni po prejemu naročila, nato pa bo takoj odpremljen. Pri vsakmu izdeleku je naveden datum dobave.

PRODANO
Ta izdelek trenutno ni na zalogi pri nas ali pri katerem koli dobavitelju.

Informacije: Prosimo da upoštevate, da v izjemnih primerih lahko pošiljka zamuja za 1 delovni dan zaradi prekomernega polnjenja zmogljivosti skladišča.
Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.