Main page / Prevoz

Prevoz

 

Preden ko pošiljko predamo ladjarski družbi ali na mesto osebnega prevzema, je izdelek v našem skladišču vizualno pregledan. Izdelek je potem pakiran v transportno škatlo, ki vsebuje polnilni material, da se prepreči njena poškodba med prevozom. Nato pa je ta pakiran izdelek predan na oddelek za prevoz, ki preda ta izdelek pristojnemu prevozniku ali dostavi na mesto za osebni prevzem. Vsi paketi so dostavljeni v načinu "krhke", s poudarkom na previdno ravnanje. Na dan dostave paketa v mesto osebnega prevzema ali na naslov za dostavo, boste prejeli sporočilo prek SMS in e-poštno sporočilo z informacijami o času dostave paketa.

Hupamo, da boste tudi kot mi, operater e-trgovine, tudi bili zadovoljni s prevozom vašega izdelka.

 

Dostava blaga podjetjem DPD

Podjetje DPD bo dostavilo paket na 2-3 delovni dan pošiljke, če bi bilo naročilo opravljeno na delovni dan do 13:30 Na dan dostave paketa boste prejeli e-pošto in sporočilo prek SMS, ki vsebuje tudi kontakt na voznika DPD. Če je to potrebno lahko se dogovarjate za drugi datum prevzema pošiljke v delovnih dneh. Podjetje DPD ima regionalne depoje, tako bodo pošiljke pravočasno dostavljeni kjerkoli v Sloveniji. 

Cena dostave do naslova dostave je 8 € z DDV. Kamere, leče in izbrani izdelki so brezplačni.

Priporočamo, da kupci blaga iz prevoznika ne prevzamejo, če se pojavijo znaki njihove poškodbe. Če vidite napako, napišite vse s voznikom v ladijsko listavo. Ob istem času nas o tem obvestite po elektronski pošti ali po telefonu. Takoj po prevzemu blaga je priporočljivo, da ga temeljito pregledate. Če ugotovite, da je pošiljka nepopolna ali poškodovana, lahko vložite reklamacijo, bodisi po e-pošti, telefonu, osebno ali po pošti na kontaktni naslov naše e-trgovine. Hkrati je v takem primeru primerno, da zahtevate odškodnino neposredno pri prevozniku.

 

 

 

 

 

Why with us

Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.