Main page / Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

 

Obdelava osebnih podatkov, ki temelji na soglasju posameznikov in njihovih osebnih podatkov, za pošiljanje poslovnih sporočil in za druge spletne tržne dejavnosti spletnega trgovca.

1. IDENTITETA IN KONTAKTNI PODATKI UPRAVLJALCA

1.1. Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba ČESKÝ VELKOOBCHOD, se sedežem na naslovu Albatrosova 286, 252 42, Jesenice u Prahy, identifikacijska številka podjetja: 24823694, družba je vpisana v trgovinski register, ki ga vodi Občinsko sodišče v Pragi, oddelek C, datoteka 177668 (v nadaljnjem besedilu „upravljalec“).

1.2. Kontaktni podatki upravljalca so naslednji: naslov za dostavo Albatrosova 286, 252 42, Jesenice u Prahy, e-poštni naslov info@digiexpert.si.

1.3. Upravljalec ni imenoval pooblaščenca za varstvo podatkov.

2. PRAVNI RAZLOG ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

2.1. Pravni razlog za obdelavo vaših osebnih podatkov je vaše soglasje, ki ga dajete upravljalcu v smislu člena 6 odstavek 1) pismo (a) uredbe Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 o varstvu posameznikov glede obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi direktive 95/46/ES (splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) (v nadaljevanju kot „uredba“).

3. NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

3.1. Namen obdelave vaših osebnih podatkov je pošiljanje poslovnih sporočil in drugih skrbniških dejavnosti vaši osebi s strani upravljalca.

3.2. Upravljavec nima samodejnega individualnega odločanja v smislu člena 22 Uredbe.

4. ROK SHRANJEVAJA OSEBNIH PODATKOV

4.1. Obdobje, v katerem bo skrbnik shranil vaše osebne podatke, je 3 leta, vendar ne več, dokler vaše odobritve za obdelavo osebnih podatkov (v ta namen shranjevanja) ne prekličete.

5. DRUGI PREJEMNIKI OSEBNIH PODATKOV

5.1. Drugi prejemniki vaših osebnih podatkov bodo tiste osebe, ki skrbniku zagotovijo tržne storitve.

5.2. Administrator ne namerava posredovati vaših osebnih podatkov tretji državi (državi, ki ni članica EU), ali mednarodni organizaciji.

6. PRAVICE POSAMEZNIKA PODATKOV

6.1. V skladu s pogoji, ki so določeni v uredbi, imate pravico, da od skrbnika zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov, pravico popraviti ali izbrisati vaše osebne podatke ali omejiti njihovo obdelavo, pravico do ugovora z obdelavo vaših osebnih podatkov in imate tudi pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov.

6.2. Imate pravico, da kadar koli prekličete soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov, ki jih dobite pri upravljalcu. Vendar to ne posega v zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov pred takim preklicem soglasja. Soglasje z obdelavo vaših osebnih podatkov lahko prekličete na naslednji način: Kontaktirajte upravljalca prek elektronsko pošto.

6.3. Če menite, da je bila obdelava vaših osebnih podatkov kršena ali če je bila kršena uredba, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu.

6.4. Niste obvezni zagotoviti vaših osebnih podatkov. Zagotavljanje osebnih podatkov ni pravna ali pogodbena zahteva ni pogoj, ki je potreben za sklenitev pogodbe.

Kadar koli imate pravico ugovarjati obdelavo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z profiliranjem, če profiliranje zadeva to neposredno trženje. Če ugovarjate obdelavo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vaši osebni podatki ne bodo več v ta namen obdelani.

Why with us

Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.