Main page / Fotoaparati / Foto dodatki

Светкавица Canon Speedlite 430EX III RT
0585C011AA

Doprava zdarma
Odločite se za nov način osvetlitve z zmogljivo, vsestransko in prenosljivo bliskavico Speedlite. Sprožanje z radijsko frekvenco poenostavi uporabo oddaljene bliskavice in ponuja nove možnosti ustvarjalne fotografije.

267 sit
221 sit (net)
Warranty 24 Months
VyprodánoWhen I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

Výrobek není skladem. V případě upřesnění dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Светкавица Canon Speedlite 430EX III RT
0585C011AA

Product description

Zmogljiva, a vseeno dovolj kompaktna, da jo lahko odnesete vsepovsod


Vodilno število 43 (m, ISO100) pomeni, da je dovolj zmogljiva za večino priložnosti.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT tehta samo 295 g in je dolga le 113,8 mm, zato bo vedno našla prostor v vaši torbi.
Bliskavico napajajo pripravljene baterije AA. Po fotografiranju s polno zmogljivostjo je bliskavica ponovno pripravljena na uporabo v samo 3,2 sekundah.

Enostavni kontrolniki in intuitivni vmesnik


Kontrolniki na bliskavici Speedlite 430EX III-RT so podobni kontrolnikom na številnih drugih fotoaparatih EOS. Z bližnjičnimi tipkami lahko dostopate do najpomembnejših funkcij, z upravljalnim kolescem pa hitro izbirate nove nastavitve. Stikalo za zaklepanje preprečuje, da bi nenamerno spremenili nastavitve. Zaslon LCD hitro prikaže nastavitve in informacije o fotografiranju, poleg tega pa je osvetljen za fotografiranje pri šibki svetlobi.

Z oddaljenim upravljanjem bliskavice lahko dosežete želen videz fotografij


Bliskavice Speedlite 430EX III-RT lahko namestite tudi ločeno od fotoaparata, da na fotografiji ustvarite učinek svetlobe, ki prihaja z drugih smeri.
Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice Speedlite 430EX III-RT upravljate z oddaljenosti 30 m, pri tem pa ne potrebujete neposredne črte pogleda s fotoaparatom. To pomeni, da jih lahko namestite na različna mesta, s tem pa ustvarite različna vzdušja in učinke.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča tudi upravljanje na daljavo z optičnim sprožanjem, zato jo boste povsem preprosto vključili v svojo postavitev bliskavic. Z oddajnikom Speedlite ST-E2 ali vgrajenim oddajnikom Speedlite v nekaterih fotoaparatih EOS lahko bliskavico sprožite z 10 metrov.
Uporabite skupine več bliskavic in ločeno upravljajte zmogljivost posameznih skupin. Ustvarite lahko največ pet skupin po največ 15 bliskavic.

Posnemite čudovite portrete z odbojno svetlobo


S premično glavo bliskavice lahko svetlobo odbijate z velikih površin, kot so stene ali stropi, ter s tem ustvarite nežno osvetlitev brez senc, ki je popolna za fotografiranje portretov.
Z vgrajeno odsevno ploščo lahko ustvarite lesketajoč pogled, da bo fotografija popolnoma oživela.
Z odbojnim adapterjem bo svetloba še nežnejša. Priložen je tudi barvni filter, s katerim lahko povečate barvno temperaturo svetlobe bliskavice, da bo barva bolj podobna okoliški svetlobi notranjih prostorov.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT lahko prilagaja svetlobo, da ustreza vidnemu kotu uporabljenega objektiva.

Združljiva je z ostalimi napravami Speedlite, kot del družine EOS


Uporabite bliskavico Speedlite 430EX III-RT z drugimi bliskavicami, npr. Speedlite 600EX-RT, kot del postavitve več bliskavic.
Upravljajte bliskavico Speedlite 430EX III-RT na daljavo s sprožilnikom, na primer z oddajnikom ST-E3-RT, ali z vgrajenim oddajnikom Speedlite v fotoaparatih EOS.

Dvojno brezžično sprožanje bliskavice


Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča sprožanje na daljavo s sprožilnikom z radijsko frekvenco ali optičnim sprožilnikom, zato fotografom zagotavlja široko vsestransko uporabo. Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice namestite do 30 m stran od fotoaparata in ne potrebujete neposredne črte pogleda. Zato jih lahko namestite na številna različna mesta, na primer na zunanjo stran okna, obrnjeno proti notranjosti sobe. 
Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite (npr. EOS 760D, EOS 70D in EOS 7D Mark II) lahko bliskavico Speedlite 430EX III-RT optično sprožijo iz 10 metrov, pri čemer ne potrebujejo nobene dodatne opreme.
Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje