Main page / Fotoaparati / Digitalni fotoaparati / D-SLR

Nikon D5600 Body
VBA500AE

Doprava zdarma
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>

570 sit
471 sit (net)
-25%
758 sit
You can save 188 sit
pcs
Warranty 24 Months
 5 and more piecesWhen I get the goods?
DPD Delivery: 2 days later 12. 8.
HeurekaPoint (Uloženka): on Thursday 13. 8.
Zásilkovna: on Thursday 13. 8.

Naročite še danes, takoj jutri vam bomo poslali. 

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Related Products
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 55-200 mm VR II Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 55-200 mm VR II
-17%
919 sit
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR
-29%
629 sit
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D5600 + 18-140mm f/3,5-5,6G ED VR Nikon D5600 + 18-140mm f/3,5-5,6G ED VR
-19%
898 sit
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D5600 + 18-105mm AF-S DX VR Nikon D5600 + 18-105mm AF-S DX VR
-22%
823 sit
S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
-28%
899 sit
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300 AF-P DX Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300 AF-P DX
-25%
819 sit
<p>S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.<strong><br /></strong></p>
compare Detail
Vyprodáno

Nikon D5600 Body
VBA500AE

Product description

Body-only 
LOČENO TELO BREZ OBJEKTIVA. V tega fotoaparatu ni objektiva. Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite!

S stalno povezanim fotoaparatom D5600 boste svojemu ustvarjalnemu duhu dali polet.

Fotografija, s katero ovekovečite nepričakovano lep trenutek. Načrtovan intervalni videoposnetek, ki odlično uspe. Naj gre za igro senc, ko je sonce visoko na nebu, ali videoposnetke, posnete iz nenavadnih kotov – nič ni boljšega od navdušenja, ki vas prevzame, ko ustvarite nekaj, kar bo razveselilo druge.

S fotoaparatom D5600 boste ujeli čarobne trenutke, saj je opremljen z Nikonovo zmogljivo tehnologijo fotografiranja.  S tem fotoaparatom boste lahko uresničili vse svoje zamisli. Na voljo so vam legendarni objektivi NIKKOR, kar pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo ustvarjalnih možnosti. Z Nikonovo aplikacijo SnapBridge lahko fotografije sinhronizirate s pametno napravo že med fotografiranjem ali preprosto prenesete videoposnetke, kadar koli želite.

PREMAKNITE MEJE DOMIŠLJIJE: KAKOVOST SLIK NIKONOVEGA FOTOAPARATA D-SLR

Če kot fotograf odkrijete motive, ki jih drugi ne, je kakovost slik izjemno pomembna. Fotoaparat D5600 je opremljen z velikim slikovnim tipalom formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk, zato lahko pri fotografiranju z njim posnamete natančne teksture in ustvarite slike z izjemno jasnimi podrobnostmi. Vaši prijatelji in sledilci bodo na vsaki sliki videli točno to, kar ste nameravali posneti. Razpon občutljivosti ISO od 100 do 25.600 in razširjena občutljivost ISO 6400 v načinu Nočna pokrajina sta zagotovilo, da boste zlahka kos tudi prizorom pri slabi svetlobi in v težavnih pogojih osvetlitve. Slikovni procesor EXPEED 4 se lahko pohvali z napredno funkcijo zmanjšanja šuma tudi pri visokih občutljivostih ISO. Na voljo imate širok razpon izmenljivih objektivov NIKKOR, zato lahko preprosto ustvarite slike z osupljivo zameglitvijo ozadja in bogatimi kontrasti.

SLIKE BODO PREDOBRE, DA JIH NE BI OBJAVILI: POVEŽETE SE LAHKO PREK APLIKACIJE SNAPBRIDGE

Povežite se in z drugimi v nekaj sekundah delite svoje slike kakovosti D-SLR ter jih navdušite. Nikonova prelomna aplikacija SnapBridge uporablja tehnologijo Bluetooth® Low Energy¹, s katero zagotavlja stalno povezavo med fotoaparatom D5600 in združljivo pametno napravo. Povezovanje fotoaparata a pametno napravo je preprosto. Ko sta napravi povezani, lahko fotoaparat med fotografiranjem sinhronizira fotografije v napravo, pri čemer ni treba vsakič znova vzpostavljati povezave. Vsak posnetek se takoj prikaže v telefonu ali tabličnem računalniku, kjer je pripravljen na objavo. Videoposnetke pa lahko ročno prenesete, kadar koli želite. Povezava SnapBridge omogoča celo fotografiranje na daljavo prek pametne naprave. Ne glede na to, kako uporabljate aplikacijo SnapBridge, lahko pametno napravo nemoteno uporabljate še naprej, pri tem pa vas naj ne skrbi poraba baterije fotoaparata. Vaša perspektiva je edinstvena: SnapBridge omogoča, da fotografije objavite takoj.

NIKONOV FOTOAPARAT D-SLR: Z NJIM BOSTE ZAČUTILI SAMO BISTVO FOTOGRAFIJE

Izjemno prenosni fotoaparat D5600 ima brezhibno ergonomijo, ki omogoča, da se prepustite izkušnji fotografiranja. Z visokokakovostnim optičnim iskalom, ki omogoča jasen pogled skozi objektiv, lahko ustvarite privlačne kompozicije – ko želite izostriti motiv, vas pri fotografiranju skozi iskalo ne bo motila sočna svetloba ali druge motnje. Poleg tega lahko mirneje držite fotoaparat, ko uporabljate teleobjektiv. S priročno postavljenim vrtljivim gumbom za upravljanje in večnamenskim izbirnikom lahko med fotografiranjem preprosto spreminjate nastavitve. S funkcijo Fn na dotik pa lahko prilagodite nastavitve prek velikega zaslona na dotik, ne da bi pri tem morali odmakniti oko od iskala. Fotoaparat je lahek in dovolj trpežen, da ga s seboj lahko odnesete povsod, saj tehta samo 415 g (približno)² in ima samonosno ohišje, ojačano z ogljikovimi vlakni. Ko ovijete svoje prste okrog globokega ročaja in začnete fotografirati, fotoaparata ne boste več želeli odložiti, ne glede na to, ali ste na popotovanju ali živahnih mestnih ulicah.

UJEMITE MOTIV, KOT GA VIDITE: ZASLON NA DOTIK S SPREMENLJIVIM KOTOM

Zdaj lahko slikate s fotoaparatom D-SLR, ki motiv vidi tako, kot ga vidite vi, tudi če si ga vi ogledujete s popolnoma drugačnega kota. Preprosto zasukajte, nagnite ali zavrtite velik 8,1-centimetrski (3,2-palčni) zaslon na dotik s spremenljivim kotom in ustvarite popolne fotografije: imeli boste jasen pogled, ne glede na to, ali je fotoaparat visoko zgoraj, povsem pri tleh ali oddaljen od vašega telesa. Za izostritev slike in fotografiranje tapnite zaslon na dotik, enako kot pri pametnem telefonu. Med fotografiranjem z iskalom ali predvajanjem slik lahko uporabljate kontrolnike na dotik. Pri fotografiranju z iskalom lahko namesto vrtljivega gumba za upravljanje ali večnamenskega izbirnika uporabite intuitivno funkcijo Fn na dotik: zdaj lahko prek velikega zaslona na dotik izberete točko ostrenja ali prilagodite druge pomembne nastavitve, kot so zaslonka, samodejni nadzor občutljivosti in druge. Pri predvajanju slik se lahko z vrstico za pomikanje, ki je prevzeta od Nikonovih profesionalnih fotoaparatov D5 in D500, hitro pomikate po posnetkih. Poleg tega lahko sliko s približevanjem prstov povečate in jo hitro obrežete.
Package contents

Nikon D5600
Gumijasti nastavek okularja DK-25
pokrovček ohišja BF-1B, polnilna Li-ionska baterija EN-EL14a (s pokrovom polov)
trak AN-DC3
polnilnik baterij MH-24 (adapter za vtič je na voljo samo v državah in regijah, kjer je nujen; oblika je odvisna od države, v kateri se prodaja)

Videos


Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje