Main page / Fotoaparati / Digitalni fotoaparati / D-SLR

Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
VBA490K005

Doprava zdarma Dárek zdarma
Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.

721 sit
596 sit (net)
-17%
869 sit
You can save 148 sit
Warranty 24 Months
VyprodánoWhen I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

Výrobek není skladem. V případě upřesnění dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Related Products
Nikon D3400 + 18-105 VR Nikon D3400 + 18-105 VR
-17%
606 sit
Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D3400 + 18-55 mm AF-P VR + 55-200 mm VR II Nikon D3400 + 18-55 mm AF-P VR + 55-200 mm VR II
-21%
685 sit
Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D3400 Body Nikon D3400 Body
407 sit
Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.
compare Detail
Vyprodáno
Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR
497 sit
Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.
compare Detail
Vyprodáno

Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
VBA490K005

Product description

Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.

S fotoaparatom D3400 je neverjetno enostavno fotografirati in deliti slike v kakovosti D-SLR. Nikonova tehnologija SnapBridge¹ omogoča, da fotoaparat povežete s pametno napravo prek povezave Bluetooth®², s čimer fotografije sinhronizirate že med fotografiranjem. Telefon enostavno vzemite v roke in fotografije bodo v njem že pripravljene, da jih delite z drugimi – brez težav in brez čakanja.

Vendar to še zdaleč niso običajne fotografije. Veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk zagotavlja izjemne rezultate pri šibki svetlobi ter skupaj z objektivom NIKKOR daje umetniški učinek zameglitve ozadja. Način vodnika vam je v pomoč pri razvoju vaših fotografskih sposobnosti, visokozmogljiva baterija pa omogoča, da je D3400 vedno pripravljen za akcijo.

PRESENETITE PRIJATELJE: KAKOVOST SLIKE D-SLR

S fotoaparatom D3400 je mogoče popolnoma enostavno ustvarjati visokokakovostne slike, ki navdušijo vse. Naredite korak naprej od le spontanih slik in uživajte v svobodi ustvarjanja osupljivih fotografij pri nizki svetlobi ali ustvarjanja portretov z mehko zamegljenim ozadjem. Pri snemanju fotografij ali videoposnetkov veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk skupaj z Nikonovim zmogljivim procesorjem EXPEED 4 in vašim objektivom NIKKOR zagotavlja slike, na katerih so vidne tudi najmanjše podrobnosti. Širok razpon svetlobne občutljivosti ISO 100–25600 pomeni zajem jasnih rezultatov tudi v skoraj popolni temi na koncertu ali med romantičnim večernim sprehodom. Tem izjemnim lastnostim se pridružuje še stalna povezava fotoaparata, zato lahko s ponosom delite ustvarjene posnetke. V trenutku.

TAKOJŠNJA SKUPNA RABA Z APLIKACIJO SNAPBRIDGE¹: STALNA POVEZAVA FOTOAPARATA S PAMETNO NAPRAVO

Svoje objave z družabnih omrežjih lahko v hipu popestrite s slikami kakovosti D-SLR. Nikonova prelomna aplikacija SnapBridge uporablja tehnologijo Bluetooth® low energy (BLE)², s katero zagotavlja stalno, energijsko varčno povezavo med fotoaparatom D3400 in vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Povezovanje fotoaparata a pametno napravo je enostavno. Nato je povezava stalno omogočena. Med fotografiranjem fotoaparat stalno sinhronizira fotografije s pametno napravo, ne glede na to, kje fotografirate, pri čemer ni treba vsakič znova vzpostavljati povezave. Pri tem vas naj ne skrbi poraba baterije fotoaparata, zato lahko pametno napravo nemoteno uporabljate še naprej. SnapBridge deluje v ozadju in vas ne moti pri ustvarjanju. Svojo pametno napravo preprosto vzemite v roke in fotografije bodo že v njej: velikost slik, ki se sinhronizirajo med fotografiranjem, se samodejno prilagodi za preprosto pregledovanje, poleg tega pa jih lahko hitro objavite v družabnih omrežjih. Fotoaparat lahko slike s pametno napravo sinhronizira tudi, ko je v načinu mirovanja. Zmogljivo upodabljanje fotoaparata D3400 omogoča ustvarjanje vsebin, ki se jim vaši sledilci ne bodo mogli upreti. SnapBridge omogoča takojšnje objavljanje.

BOLJŠE SLIKE LAHKO NAREDITE POVSOD: MAJHEN FOTOAPARAT D-SLR SE KAR NE USTAVI

Ker je dovolj majhen in priročen tudi na poti, je D3400 odličen fotoaparat za ustvarjanje nepozabnih fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti. Fotografirate lahko dalj časa in z enim polnjenjem³ posnamete tudi do 1200 posnetkov, kar omogočata energijsko varčna zasnova fotoaparata in visokozmogljiva baterija. Velik visokoločljivostni zaslon LCD velikosti 7,5 cm (3 palce) omogoča kadriranje in ogled fotografij ter uporabo posebnih učinkov s popolno jasnostjo. Način vodnika v fotoaparatu je vedno na voljo za navodila po korakih, če jih boste potrebovali. Če se s fotografijo D-SLR šele seznanjate ali pa se želite naučiti kaj novega, je način vodnika odličen pripomoček: natančno vam prikaže, kako prilagoditi nastavitve fotoaparata za optimalne fotografije in videoposnetke – kot da bi ob sebi imeli strokovnjaka za fotografijo.

PREDNOSTI NIKONOVEGA FOTOAPARATA D-SLR: NATANČNOST IN PRIVLAČEN VIDEZ

Šele, ko uporabite Nikonov fotoaparat D-SLR, začutite hitrost, natančnost in enostavnost uporabe, ki zagotavlja tako enostavno in hkrati vrhunsko fotografijo. Ne glede na to ali s fotoaparatom fotografirate od blizu ali daleč, se bo njegov izredno natančen sistem samodejnega ostrenja hitro osredotočil na motiv in ga obdržal izostrenega. Ko se dogajanje začne, ga lahko s fotoaparatom D3400 fotografirate s hitrostjo pet posnetkov na sekundo, kar pomeni, da lahko v vsaki sekundi naredite pet izjemnih fotografij. Legendarni objektivi NIKKOR brez izjeme zagotavljajo fotografije z neprekosljivimi barvami in ostrino. Znana Nikonova ergonomija pa zagotavlja enostaven dostop do vseh glavnih nastavitev. Optično iskalo fotoaparata zagotavlja uspešnejšo kompozicijo fotografij kot pri fotografiranju s pametnim telefonom ali kompaktnim fotoaparatom. Tako začutite samo bistvo fotografije: približajte oko iskalu in dobili boste jasen pogled skozi objektiv. Pri uporabi iskala vas ne moti sončna svetloba ali druge motnje, zato se lahko v celoti posvetite motivu. Fotografiranje z iskalom omogoči tudi, da boste mirneje držali fotoaparat in zato dosegli še mirnejše fotografije, kar je zlasti pomembno pri fotografiranju oddaljenih motivov z daljšim objektivom.
Package contents

Nikon D3400
Polnilna Li-ionska baterija EN-EL14a (s pokrovom polov)
polnilnik baterij MH-24 (adapter za vtič je na voljo samo v državah in regijah, kjer je nujen; oblika je odvisna od države, v kateri se prodaja)
 gumijasti nastavek okularja DK-25
pokrovček ohišja BF-1B, pas AN-DC3

Nikon 18-55mm f/3,5-5,6G AF-P DX VR 
55-milimetrski sprednji zaskočni pokrovček objektiva LC-55A
zadnji pokrovček objektiva

Nikon 70-300mm F/4.5-6.3G ED AF-P DX VR
58-mm natični sprednji pokrovček objektiva LC-58
zadnji pokrovček objektiva (bel)

Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje