Main page / Fotoaparati / Digitalni fotoaparati / D-SLR

Canon EOS 7D MARK II
9128B039AA

Doprava zdarma Dárek zdarma
Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj.

1 239 sit
1 024 sit (net)
-16%
1 480 sit
You can save 241 sit
Warranty 24 Months
VyprodánoWhen I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

Výrobek není skladem. V případě upřesnění dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Canon EOS 7D MARK II
9128B039AA

Product description

Body-only 
LOČENO TELO BREZ OBJEKTIVA. V tega fotoaparatu ni objektiva. Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite!

Ustvarjen za tiste, ki ljubijo hitrost. Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj.

Ujemite želeni trenutek ne glede na hitrost dogajanja

Fotografirajte zaporedja največ 10 slik na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem in osvetlitvijo. Odzivno upravljanje pomeni, da boste ujeli drobni trenutek, ki ga lovite, velik medpomnilnik pa vam omogoča, da nadaljujete s fotografiranjem brez padca učinkovitosti.

Ujemite trenutek

EOS 7D Mark II vam z dvema procesorjema za obdelavo slike "DIGIC 6" zagotavlja odzivno delovanje. Izjemno kratek čas zamika pomeni, da boste natančno ujeli dragocene trenutke.

65-točkovno širokopodročno samodejno ostrenje

Za odlično ostrenje med fotografiranjem ima EOS 7D Mark II 65 točk za ostrenje, s katerimi lahko sledite hitro premikajočim se predmetom. Vsaka točka za ostrenje je "križna", kar pomeni, da lahko hitro in natančno ujame vodoravne in navpične podrobnosti. Za pomoč pri fotografiranju tudi pri zelo šibki svetlobi lahko 7D Mark II prizor izostri pri mesečini z močjo svetlobe tudi samo -3 EV.

Izbira točke samodejnega ostrenja

Vseh 65 točk za samodejno ostrenje lahko uporabite skupaj ali jih združite v premična območja, ki pokrivajo predmete izven središča. Lahko pa izberete samo eno točko za samodejno ostrenje in izostrite točno določen del prizora.

Napredno ostrenje iTR

Sistem samodejnega ostrenja iTR fotoaparatov EOS 7D Mark II uporablja informacije o barvah in obrazih, s katerimi prepoznava in sledi predmetom, ki se premikajo po prizoru. Odzivnost samodejnega ostrenja lahko prilagodite s preprostim orodjem, ki ostrenje med premikanjem nastavi glede na okolje in predmet fotografiranja. Na ta način drugi predmeti, ki prizor prečkajo pred predmetom, ne motijo ostrenja.

Natisi, dovolj kakovostni tudi za razstave

Od divjih živali do avtomobilističnih športov in ulične fotografije – na novo zasnovani senzor ločljivosti 20,2 milijona slikovnih pik zagotavlja rezultate, ki jih boste s ponosom gledali na steni. EOS 7D Mark II tudi pri šibki svetlobi ustvarja izjemno podrobne fotografije in videoposnetke.

Merilni senzor s 150.000 slikovnimi pikami in zaznavanjem IR-svetlobe

Za dosledno in natančno merjenje osvetlitve uporablja EOS 7D Mark II senzor s 150.000 slikovnimi pikami, ki prizor razdeli na 252 območij. Vsako območje se analizira, nato pa se ustrezne nastavitve osvetlitve nastavijo samodejno ali priporočijo fotografu. Za večjo natančnost pri nenavadnih pogojih osvetlitve se poleg svetlobe v vidnem delu spektra meri tudi infrardeča svetloba.

Odlično delovanje pri šibki svetlobi

Tudi ko je svetlobe malo, lahko nadaljujete s fotografiranjem, ne da bi omejili svoje ustvarjalnosti. EOS 7D Mark II zagotavlja vrhunsko kakovost slike pri občutljivostih ISO do 16.000 (ki jih je mogoče razširiti do enakovredne vrednosti ISO 51.200) – popolno za diskretno ulično fotografijo, zajemanje dogajanja v težavnih pogojih in celo ročno makro fotografijo.
Package contents

Canon EOS 7D Mark II Body
Battery Pack LP-E6N
Battery Charger LC-E6E
Camera strap EW-EOS 7D MARK II
Power cable for battery charger
Interface Cable USB IFC-150U II

Videos


Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje