Main page / Fotoaparati / Digitalni fotoaparati / D-SLR

Canon EOS 6D Mark II + 24-105mm f4L IS II USM
1897C009

Doprava zdarma
Za fotografiranje ambicioznejših projektov ali če se želite s fotografijo ukvarjati profesionalno, vam bo fotoaparat EOS 6D Mark II ponudil vse, kar potrebujete na tej razburljivi poti

2 388 sit
1 974 sit (net)
-32%
3 490 sit
You can save 1 102 sit
Warranty 24 Months
VyprodánoWhen I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

Výrobek není skladem. V případě upřesnění dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Canon EOS 6D Mark II + 24-105mm f4L IS II USM
1897C009

Product description

CANON EOS 6D MARK II

Za fotografiranje ambicioznejših projektov ali če se želite s fotografijo ukvarjati profesionalno, vam bo fotoaparat EOS 6D Mark II ponudil vse, kar potrebujete na tej razburljivi poti

Majhen fotoaparat s tipalom polne velikosti z velikim srcem

Ta fotoaparat DSLR, katerega zasnova postavlja nova merila, je zaščiten s tesnili, odpornimi na prah in vlago, poleg tega pa vam bo takoj domač in ga boste brez težav uporabljali z obstoječo opremo za fotoaparate EOS.

Vaši nadaljnji ustvarjalni koraki pri fotografiranju

Portretni fotografi bodo navdušeni nad majhno globino polja, ki jo zagotavlja tipalo polne velikosti fotoaparata EOS 6D Mark II, in možnostjo zajema trenutnih izrazov oseb pri 6,5 sličice na sekundo. Pri fotografiranju pokrajin tipalo z ločljivostjo 26,2 milijona slikovnih pik zajame slike, ki so polne podrobnosti in imajo širok dinamični obseg, rezultat pa so slike, ki izžarevajo realistično globino in jasnost.

Natančno ostrenje za izjemno ostrino

Za napredno samodejno ostrenje se uporablja 45 križnih točk za izjemno natančno ostrenje tudi v temnejših svetlobnih razmerah, kot je mesečina. Brezskrbno fotografirajte z majhno globino polja in sledite subjektom, ki se premikajo po prizoru.

Vaše okno v svet

Iskalo z veliko pentaprizmo fotoaparata EOS 6D Mark II zagotavlja izjemno jasen pogled na svet in vam omogoča oblikovanje pristnih odnosov s subjekti, s tem pa bo vaše fotografiranje bolj instinktivno.

Zajemanje s katerega koli kota

Zaradi vrtljivega zaslona fotoaparata EOS 6D Mark II, ki ga lahko potisnete navzven in obračate v katero koli smer, je fotografiranje z nizkih zornih kotov ali zajemanje prostranih prizorov nad glavami popolnoma enostavno. Za pristnejše portrete poskusite fotografirati v višini pasu.

Vgrajen GPS vam sledi na vsakemu koraku

Vsako sliko geografsko označite s trenutno lokacijo, in to kjerkoli se potepate po svetu. Ta možnost je odlična za iskanje lokacij ali natančno označevanje slik, ko želite opisati svoje dogodivščine.

Oblikovan za povezavo s pametnimi napravami

Fotoaparat EOS 6D Mark II s tehnologijo Bluetooth® omogoča preprosto vzpostavitev brezžične povezave z vašo pametno napravoProgram Canon Photo Companion

Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

. Poiščite in izberite slike na zaslonu naprave in jih delite s prijatelji. Napravo lahko uporabite tudi za oddaljeno upravljanje fotoaparata, vključno z ogledom v živo.

Kinematografski filmi polne visoke ločljivosti

Snemajte filme polne visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, in sicer z učinkom majhne globine polja, ki je značilna za profesionalne videoposnetke. Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami se brezhibno prilagaja, da premikajoči subjekti ostanejo izostreni brez motenj in nenadnih sprememb, vgrajen 5-osni digitalni stabilizator pa odpravi vse učinke neželenih premikov fotoaparata.

S fotoaparatom lahko ustvarite videoposnetke s časovnim zamikom z ločljivostjo 4K in zajamete neverjetne podrobnosti gibanja počasi spreminjajočih se prizorov.

Package contents

EOS 6D Mark II
Okular Eb
Pokrovček za fotoaparat R-F-3
Pašček fotoaparata
Baterija LP-E6N
Polnilnik baterij LC-E6E

Canon EF 24-105mm f/4.0L IS  II USM - BULK
Pokrov za objektiv E-67II
Protiprašni pokrov E
Canonov kovček za objektiv LP1219Videos


Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje