Main page / Fotoaparati

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
2963C005

Doprava zdarma
Izjemen vsestranski objektiv s povečavo 24–105 mm zagotavlja fotografom in ustvarjalcem filmov idealno ravnovesje med zmogljivostjo, prenosljivostjo in kakovostjo slike.
Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM  - 1
Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM - 2/3Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM - 3/3

999 sit
826 sit (net)
-17%
1 199 sit
You can save 200 sit
pcs
Warranty 24 Months
Vedlejší sklad ( u dodavatele ) When I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

V případě uvedení termínu „ Dostupné od „ máme potvrzení dodání výrobku na náš sklad a v uvedeném termínu budeme expedovat k vám.

Naročite še danes in v 2 - 3 days vam bomo poslali.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
2963C005

Product description

BULK Pakiranje pomeni, da je bil objektiv del telesa fotoaparata. Ta objektiv je bil odstranjen iz seta in nima škatlo izvirne barve, samo belu. Seveda so to originalni neuporabljeni izdelki s polno garancijo. Edina razlika je v tem, da ta objektiv ima belo škatlo in ne barvno.

Harmonija prenosljivosti in zmogljivosti

Obseg povečave 24–105 mm zajema širokokotne, standardne in telefoto goriščne razdalje. Stabilizator slike s 5 koraki ohrani ostrino pri šibki svetlobi, ostrenje Nano USM pa ponuja številne prednosti fotografom in ustvarjalcem filmov.

Fotografiranje portretov

Objektiv RF 24-105mm F4L IS USM je popoln za ostre portrete brez tresenja, saj je opremljen s stabilizatorjem slike s 5 koraki. Zahvaljujoč stalni največji odprtosti zaslonke f/4 lahko hitro spremenite goriščno razdaljo brez spremembe osvetlitve.

Popotniška fotografija

Ta vsestranski, kakovostni popotniški spremljevalec se ponaša z vrhunskim trpežnim ohišjem serije L, ki ščiti pred prahom in vlago in je dovolj lahko, da ga brez skrbi vzamete s sabo na pot.

Vsakodnevna ustvarjalnost

Objektiv RF 24-105mm F4L IS USM je priljubljena in popolna izbira za blogerje, ljubiteljske fotografe in fotografske navdušence. Obroč za nadzor objektiva zagotavlja taktilno in intuitivno prilagajanje nastavitev fotoaparata.

Izjemno prilagodljiv in okreten objektiv

Z objektivom RF 24-105mm F4L IS USM se lažje prepustite ustvarjalnosti in dosežete izjemne rezultate. Od portretov v zaprtih prostorih do dogodkov na prostem – s 24–105 mm velikim obsegom povečave dosežete več brez menjave objektiva. Največja odprtost zaslonke f/4 je stalna pri vseh nastavitvah povečave.

Odličen za snemanje

Asferični elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo zagotavljajo odlično ostrino, ki se ohrani tudi pri fotografiranju pri šibki svetlobi, zahvaljujoč stabilizatorju slike s 5 koraki. Asferičnimi elementi objektiva izravnajo popačenje in sferično popačenje ter omogočajo kompaktno zasnovo.

Nepremagljiva ostrina

Izostrite natančno in skoraj neslišno s samodejnim ostrenjem Nano USM. Fotografi bodo cenili, kako hitro dosežejo želeno ostrino, ustvarjalci filmov pa bodo navdušeni nas gladkimi, mirnimi prehodi ostrenja, ki jih omogoča ta vrhunska tehnologija.

Kadar koli in kjer koli

Ker RF 24-105mm F4L IS USM spada v družino objektivov L, je izdelan iz robustnega, na vreme odpornega ohišja, ki vzbuja zaupanje. Zaradi fluorovih premazov na sprednjih in zadnjih elementih objektiv zlahka očistite. Izjemno priročen je za uporabo na potovanju.
Package contents

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
Pokrov za objektiv E-77 II
Protiprašni pokrov za objektiv D1
Bajonetni pokrov EW-83N
Mehka torbica z vrvico za zapiranje LP1319

BULK Pakiranje  pomeni, da je bil objektiv del telesa fotoaparata. Ta objektiv je bil odstranjen iz seta in nima škatlo izvirne barve, samo belu. Seveda so to originalni neuporabljeni izdelki s polno garancijo. Edina razlika je v tem, da ta objektiv ima belo škatlo in ne barvno.

VideosQuestions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje