logo
0

DOSTAVA

Preden ko bomo pošiljko predali prevozniku ali na mesto za osebni prevzem, je izdelek v našem skladišču vizualno pregledan. Potem pa je izdelek temeljito zapakiran v škatlo, ki vsebuje zaščitni material, da se prepreči njegova poškodba med prevozom. Nato pa je ta pošiljka skrbno pakirana in prenesena na odpremni oddelek, ki obravnava dostavo paketa ustreznemu prevozniku ali dostavo na mesto za osebni prevzem. Vsi paketi so dobavljeni kot "Krehki" z velikim poudarkom na previdno ravnanje. Na dan dostave paketa na mesto za osebni prevzem ali do naslova pošiljanja boste prejeli SMS in e-pošto z informacijami o času dostave pošiljke

Upamo, da boste tudi vi, tako kot mi, upravljalec e-trgovine,zadovoljni s prevozom vašega izdelka.

Dostava blaga podjetjem DPD


DPD logo

Podjetje DPD bo dostavilo paket na 2 delovni dan pošiljke, če je bilo naročilo oddano v delovni dan do 13:30 ure.  Na dan dostave paketa boste prejeli e-pošto in sporočilo prek SMS, ki vsebuje tudi kontakt na voznika DPD. Če je to potrebno lahko se dogovorite za drugi datum prevzema pošiljke v delovnih dneh. Podjetje DPD ima regionalne depoje, tako bodo pošiljke pravočasno dostavljene kjerkoli v Sloveniji.
Cena dostave do naslova dostave je 5 € z DDV. Na izbrane izdelke je dostava brezplačna.

Priporočamo, da kupci blaga od prevoznika ne prevzamejo, če se pojavijo znaki njihove poškodbe. V primeru vidne poškodbe paketa ali embalaže lahko vsebino paketa preverite ob dostavi. Dostavljavec to zapiše v poročilu, ki ga pripravi skupaj s prejemnikom. Ob istem času nas o tem obvestite po elektronski pošti ali po telefonu. Takoj po prevzemu blaga je priporočljivo, da ga temeljito pregledate.
Če ugotovite, da je pošiljka nepopolna ali poškodovana, lahko vložite reklamacijo, bodisi po e-pošti, telefonu, osebno ali po pošti na kontaktni naslov naše e-trgovine. Hkrati je v takem primeru primerno, da zahtevate odškodnino neposredno pri prevozniku.