Main page /

Sony FDR-AX33
FDR-AX33

Doprava zdarma
Videokamera Sony FDR-AX33 se ponaša s snemanjem v izvrstni 4K Ultra HD resoluciji. Za mirne posnetke poskrbi optični stabilizator SteadyShot.

517 sit
427 sit (net)
-42%
890 sit
You can save 373 sit
Warranty 24 Months
VyprodánoWhen I get the goods?
DPD Delivery:
HeurekaPoint (Uloženka):
Zásilkovna:

Výrobek není skladem. V případě upřesnění dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Sony FDR-AX33
FDR-AX33

Product description

Videokamera Sony FDR-AX33

Videokamera Sony vas bo navdušila s svojim majhnim ter kompaktnim ohišjem, hkrati pa se ponaša s 4K kakovostjo slike. Tako boste lahko posneli kar 4 x več detajlov kot pri Full HD resoluciji. Vaše slike ter video posnetki bodo tako živahnih barv ter neverjetne ostrine. Za mirne posnetke poskrbi uravnan optični stabilizator Steday Shot, ki ohrani mirno sliko tudi medtem ko se premikate.           

Širokokotni objektiv Zeiss

Širokokotni objektiv Zeiss z velikostjo 29,8 mm ter 10× optični zoomom je idealna izbira za slikanje ter snemanje pokrajin. Tako je videokamera odlična izbira za vse popotnike ter tiste, ki ste pogosto na poti ter želite zajeti dragocene trenutke vašega življenja. Na voljo so vam prav tako napredne funkcije snemanja, kot je denimo intuitivni večnamenski obroč, s katerim lahko prilagajate zoom, ostrenje, osvetlitev in tako naprej.      

Izjemna kakovost slike

Z naprednim mehanizmom slikovnega porcesorja ter slikovnega senzorja CMOS EXmor R boste izboljšali kakovost slike tudi v slabih svetlobnih pogojih. Slike imajo tako manj šuma, njihovo ozadje pa je pri ostrenju lepo zamegljeno. Videokamero lahko prav tako uporabljate kot fotoaparat, saj posname fotografije s kar 20,6 milijoni slikovnih pik.       

Samodejno ostrenje ter zaznavanje obrazov

Na voljo vam je samodejno ostrenje z zaklopom, ki deluje preko optimalne točke samodejnega ostrenja ter prilagajanje okvirja objekta, ki ga želite izostriti. Takšno ostrenje je izjemno natančno ter vam omogoča hitro snemanje. S funkcijo zaznavanje obrazov boste prav tako objekt lažje izostrili. Za odličen zvok poskrbi 5,1 kanalni mikrogon, ki ima funkcijo posebnega algoritma, ki bo samodejno zmanjšal zvok vetra.

Package contents

Sony FDR-AX33

Videos


Questions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje