Main page / Mali gospodinjski aparati / Robotski sesalniki

iRobot Roomba 980
R980040

Doprava zdarma
iRobot Roomba 980 robotski sesalnik omogoča zmogljivo čiščenje izjemno velike površine do 185 m2. Navdušuje s funkcijo polnjenja in nadaljevanja z delom.
iRobot Roomba 980  - 1
iRobot Roomba 980 - 2/4iRobot Roomba 980 - 3/4iRobot Roomba 980 - 4/4

468 sit
387 sit (net)
-53%
990 sit
You can save 522 sit
pcs
Warranty 24 Months
 10 and more piecesWhen I get the goods?
DPD Delivery: on Wednesday 8. 7.
HeurekaPoint (Uloženka): on Thursday 9. 7.
Zásilkovna: on Thursday 9. 7.

Naročite še danes, takoj on Tuesday 7. 7. vam bomo poslali.

Why with us
Nakupujete varno

Smo preverjeni kupec portala Ceneje.si in imamo dTest in APEK certifikat.

 Mesta za osebni prevzem

Tudi svoje blago lahko prevzemate na mestih za osebni prevzem izbranega prevoznika.

Blago v lastnem skladišču

Na zalogi imamo 98% našega sortimenta in izdelki so pripravljeni na takojšnjo odpremo.

Brezplačni prevoz

Za kupo vseh digitalnih fotoaparatov in objektivov je prevoz na Češkem brezplačni.

Related Products
iRobot Roomba 980 iRobot Roomba 980
-11%
435 sit
iRobot Roomba 980 robotski sesalnik omogoča zmogljivo čiščenje izjemno velike površine do 185 m2. Navdušuje s funkcijo polnjenja in nadaljevanja z delom.
compare
Detail
 less than 5 pieces
435 sit
compare
Detail
 less than 5 pieces
387 sit
compare
Detail
 less than 5 pieces

iRobot Roomba 980
R980040

Product description

Roomba 980

Robotski sesalnik Roomba je odlična izbira za vse, ki si želijo preprostega in učinkovitega čiščenja. Namenjena je tako lastnikom večjih kot tudi manjših stanovanj. Opremljena je z zmogljivo litij-ionsko baterijo s kapaciteto 3300 mAh. Opremljena s številnimi tehnologijami bo poskrbela za čiščenje okoli in pod pohištvom. Prinaša enostaven način upravljanja in nezahtevno vzdrževanje. Opremljena je s senzorji za zaščito pred padci po stopnicah. Ima profilirani odbijač s počasnim dotikom in akustično in optično detekcijo nečistoč.

Tehnologija iAdapt 2.0

iRobot robotski sesalnik Roomba 980 je odlična izbira za čiščenje. Inovativni sistemiAdapt® 2.0 omogoča robotu pomikanje po celotni površini vašega doma in hkrati spremlja lokacijo čiščenja. Roomba 980 bo spremljala površine, ki jih je že očistila. Pohvali se lahko tudi z neprekinjenim delovanjem do 75 minut, po preteku tega časa pa se sama napolni in nadaljuje s čiščenjem površin, ki so ji ostale.

Roomba bo sama zaznala prekomerno onesnažena mesta, za kar bo poskrbel sistem Dirt Detect 2. generacije, opremljen z akustičnimi in optičnimi senzorji.

iRobot HOME

Navdušeni boste nad uporabniku prijazno aplikacijo za pametne telefone ali tablice, ki omogoča nastavitev urnika čiščenja ali vklop sesanja na daljavo. Z aplikacijo boste lahko čistili ter načrtovali udobno – kjerkoli in kadarkoli.

Roomba prinaša tudi možnost časovnega programiranja čiščenja. Izberite dan in uro začetka čiščenja in robot bo brez vaše pomoči ob določenem času očistil vaše prostore.

Tristopenjski sistem čiščenja AeroForce™

Intenzivno, temeljito sesanje omogočajo 3-stopenjski sistem čiščenja AeroForce, adaptivna čistilna glava AeroForce ter zbiralni koš AeroForce. 3-stopenjski sistem čiščenja AeroForce s tresenjem, izločanjem in sesanjem zagotavlja zmogljivo čiščenje na vseh vrstah tal. Adaptivna čistilna glava se dinamično prilagaja čistilni površini na talnih oblogah, preprogah, linolejih ali ploščicah. Opremljena je z zbiralnim košem AeroForce 3. generacije, ki s funkcijo Carpet Boost omogoča kar 10-kratno sesalno moč, tako da samodejno poveča zmogljivost motorja na preprogah, v katerih se skriva največ umazanije ter prahu.

Značilnost navideznega zidu

Značilnost robotskega sesalnika je še dvojno delovanje navideznega zidu. 2 načina sesanja omogočata boljši nadzor nad območjem čiščenja. Izbirate lahko med načinom navideznega zidu Virtual Wall, ki zadrži robota, da čisti na območju, kjer to želite, oziroma izpusti območja, kjer ne želite. HALO način zadržuje robota v oddaljenosti od predmetov, ki jih želite med sesanjem zaščititi.

AntiTangle

Tehnologija AntiTangle preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli in resami iz preproge. Krtače bodo zaznale oviro in obrnile smer vrtenja. Robot se bo tako sprostil in nadaljeval s čiščenjem.

Enostaven način upravljanja

Ne bo vam potrebno določati načina dela ali trajanja čiščenja, saj se bo robot sam odločil glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Samo pritisnite na gumb Clean in Roomba bo poskrbela za vse.

Kompaktne dimenzije

Roomba lahko zleze pod večino pohištva in očisti tudi prostore, ki so običajno nedosegljivi. Brez težav bo očistila površine pod posteljo ali pod kuhinjskim pohištvom.

Diagnosticiranje težav

Robot bo sam diagnosticiral morebitni problem in ga sporočil z zvočnim signalom.

HEPA filter

Robot je opremljen z dvojnim HEPA Type filtrom, ki ujame tudi najmanjše delce prahu in cvetnega prahu. Tako je primeren tudi za alergike.

Polnilna postaja

Po končanem čiščenju se bo samodejno vrnila na polnilno postajo, kjer se bo napolnila in počakala na naslednje čiščenje. Na bazo se vrne tudi s pritiskom na gumb DOCK.

Vse vrste talnih podlog

Roomba je primerna za čiščenje vseh vrst hišnih tal. Temeljito očisti ploščice, linolej, preproge in parket.

Premagovanje pragov

Roomba je zasnovana tako, da brez težav premaga letve, prage in druge ovire do višine 1,6 cm.
Package contents

iRobot Roomba 980
1 x Roomba 980
1 x stranska krtača
1 x litij-ionska baterija (v robotu)
1 x polnilna postaja z napajalnikom
2× x navidezni zid Wirtual Wall z dvojnim delovanjem
1 x HEPA filter

VideosQuestions about product
 *
 *
 *
 *
  *
Please complete all fields marked with a *

Strinjam  se z obdelavo mojih osebnih podatkov za  odgovoriti ,za  odgovoriti na vprašanje